Увага! Вакантна посада

Департамент освіти Полтавської міської ради заповнює вакантну посаду головного спеціаліста відділу неформальної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти, соціального захисту управління освіти Департаменту освіти Полтавської міської ради.

    До роботи запрошуються особи, які мають вищу педагогічну  освіту не нижче ступеня бакалавра, відповідну компетентність, вільно володіють державною мовою та основними програмами роботи на комп’ютері. Бажано наявність досвіду роботи на службі в органах місцевого самоврядування або на посадах державної служби.

Призначення відбудетьсявідповідно до статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» без проведення конкурсу в порядку і на умовах, передбачених Законом України «Про правовий режим воєнного стану», до призначення на цю посаду переможця конкурсу, але не пізніше 6 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Інформацію щодо умов оплати праці, посадових  обов’язків, а також  порядку проведення співбесіди з кандидатами можна отримати у відділі кадрової, правової роботи та охорони праці управління освіти Департаменту освіти Полтавської міської ради (вул. Соборності, 36, м.Полтава,        тел.(0532) 60-95-10).