«Циркова студія «Крафт» Полтавського міського центру позашкільної освіти відзначив свій 10-річний ювілей

«Циркова студія «Крафт» Полтавського міського центру позашкільної освіти відзначив свій 10-річний ювілей

8 червня 2024 року зразковий художній колектив «Циркова студія «Крафт» Полтавського міського центру позашкільної освіти відзначив свій 10-річний ювілей. Звітний концерт пройшов в Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді на одному диханні. Кожен виступ циркових артистів – це магія та неповторне шоу, справжній феєрверк емоцій та вражень! Крафтівці вражали своєю майстерністю, креативністю та артистизмом.

Привітав з Днем народженням та подякував колективу «Крафт» Перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко.

Керівник студії Наталія Зінченко та її вихованці відзначені грамотами Департаменту освіти Полтавської міської ради та Полтавського міського центру позашкільної освіти за активну участь у культурно-мистецькому житті міста.

Наталія Олександрівна вже багато років плекає талановиту молодь, надихає та стимулює вихованців на нові звершення. Як результат – юні артисти підкорили сцени міжнародних фестивалів-конкурсів мистецтв «Фабрика талантів», «Диво цирк», “Зоряний олімп”, «Зіркові діти», «Мамина сорочка», «Яскрава арена Дніпра», «Хвиля талантів», «Золота Соната», «Шукаємо таланти», всеукраїнських конкурсів «Зірковий час», «Пізнайко збирає друзів», «Сіверська феєрія», «Стежками Гоголя», «Вернісаж мистецтв».

Колектив «Крафт» – це дружня родина, де кожен, від найменшого до найстаршого, відчуває підтримку, турботу та любов. Приємно, що батьки, допомагають зростати дітям у творчості, супроводжують їх на змаганнях та конкурсах. Тому на святі батьки також отримали свої нагороди.

І в свій День народження крафтівців чекав сюрприз – святковий торт! І кожна маленька зірочка була відзначена грамотою ПМЦПО.

Щиро бажаємо колективу подальших успіхів, творчих перемог і натхнення для підкорення циркової арени!