Фізкультурно-оздоровчий захід «Рух – це здорово!»

Фізкультурно-оздоровчий захід «Рух – це здорово!»

Начальник пришкільного табору «Козачата»

Нудьгувати ніколи, бо у нас – канікули! Днями у пришкільному таборі «Козачата» на базі Початкової школи №42 Полтавської міської ради відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Рух – це здорово!» до якого долучились усі діти табору та педагогічний колектив.

Учасники заходу мали змогу взяти участь у спортивному міні-турнірі, спрямованому на зміцнення здоров’я та популяризацію активного способу життя.

Учні початкових класів продемонстрували свої спортивні таланти, а також отримали безліч позитивних емоцій!

На цікавому та дуже активному спортивному заході школярі мали можливість позмагатися у найрізноманітніших естафетах. Спритність та винахідливість, організованість та уміння працювати в команді, здатність сконцентруватися і спрямувати усі свої зусилля на перемогу – ось які якості показали діти, взявши участь у цих веселих та дружних змаганнях. А перемогла, звичайно, дружба.

Захід завершився гаслом: «Здоров’я – це найбільша цінність кожної людини». Ми знаємо, що здоровий спосіб життя – практичні дії, спрямовані на запобігання захворювань, зміцнення всіх систем організму й поліпшення загального самопочуття людини. І про це слід пам’ятати та наслідувати кожному з нас!