Віртуальна екскурсія школою

Учні та вчителі загальноосвітньої школи №18 м.Полтави продовжують активну участь у міжнародному проєкті WIN (“Письмо для інклюзії”) програми “Еразмус+”.

Днями завершився черговий етап проєкту під назвою “Екскурсія рідною школою”. Діти з навчальних закладів чотирьох країн-учасниць (Іспанії, Італії, Угорщини та України) впродовж місяця працювали над гідною презентацією своєї школи для закордонних ровесників. Віртуальні подорожі були реалізовані у вигляді короткометражних фільмів та кліпів, електронних книг та підбірок фотоматеріалів.

Учні з Угорщини, наприклад,  закцентували увагу на багатому історичному минулому свого закладу. Юні італійці розповіли про свою велику бібліотеку та особливості шкільного меню, іспанці — про цікаві традиції та улюблені предмети.

А полтавські школярі поділилися з однолітками досвідом проведення яскравих і насичених Днів здоров’я серед мальовничої природи мікрорайону Юрівка та шкільних благодійних ярмарків, своїми спортивними та творчими досягненнями.

Впродовж березня-квітня учасники проєкту працюватимуть над мультимедійною презентацією міст, регіонів та країн. Переконані, що учні школи №18 достойно представлять свою красуню-Полтаву, рідний край та Україну  міжнародному товариству.