Про організацію харчування дітей у весняний період 2024 року»

З метою дотримання якості харчування дітей у закладах дошкільної освіти Полтавської міської територіальної громади 28 березня відділом моніторингу за дотриманням якості харчування в закладах загальної середньої, дошкільної, професійної (професійно-технічної) освіти Департаменту освіти Полтавської міської ради проведено нараду – семінар для медичних сестер старших ЗДО, НВК та ПШ (дошкільні підрозділи) на тему: «Про організацію харчування дітей у весняний період 2024 року».


У ході роботи опрацьовано питання щодо організації харчування дітей у весняний період 2024 року, забезпечення та своєчасної поставки харчових продуктів у ЗДО, НВК та ПШ (д/п) відповідно до норм харчування, про проведення моніторингу дотримання виконання норм харчування в закладах освіти, складання у закладах щоденного меню, поєднання страв у весняний період та дотримання технології приготування готових страв.
Доведено до відома та обговорено результати моніторингу за дотриманням якості харчування у 32 закладах дошкільної освіти у весняний період 2024 року.
Одним з головних завдань є збереження здоров’я наших дітей – це не тільки якісне, а й раціональне, збалансоване, повноцінне, різноманітне та здорове харчування.