Проведено нараду – семінар «Про організацію харчуваня дітей в зимовий період 2021-2022 навчального року»

17.12.2021 р.  проведено нараду – семінар на тему: «Про організацію харчуваня дітей в зимовий період  2021-2022 навчального року» для старших медичних сестер закладів дошкільної освіти, навчально виховних комплексів, початкових шкіл (дошкільні підрозділи) Полтавської міської територіальної громади.

У ході роботи опрацьовано  питання щодо забезпечення, своєчасної поставки продуктів харчування  у ЗДО, НВК та ПШ (дошкільні підрозділи) в зимовий період 2021 -2022 н.р.              

Доведено  до відома та обговорено  результати моніторингу за дотриманням якості харчування    у закладах в осінній період2021 р.          

Представлено  презентацію складання щоденного меню – розкладу, поєднання страв у зимовий період та  особливості ведення норм харчування у зв’язку зі змінами в законодавстві.

        За  результатами участі у навчанні, проведеному Департаментом освіти і науки облдержадміністрації  в рамках Регіональної програми «Дітям Полтавщини – якісне харчування» щодо вимог нового харчового законодавства у сфері безпечності харчових продуктів (НАССР), представником управління  освіти Департаменту, який брав участь у навчанні, надано роз’яснення щодо введення в дію та практичного застосування процедур, заснованих на принципах системи НАССР на малих потужностях (харчоблоках) у закладах освіти.