Колектив МРЦ відзначив Всесвітній день науки в ім’я миру

Світлана Пилюк, методист ЦОІТ МРЦ

09.11.2 р. у рамках відзначення Всесвітнього дня науки в ім’я миру відбулося виїзне засідання клубу «Roboeducation» на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» .
Колектив КЗ «Полтавський міжшкільний ресурсний центр» на чолі з директором Оленою Цимбалюк спільно із керівниками гуртків робототехніки закладів освіти територіальної громади відвідали навчально-наукову лабораторію ІТ-технологій та робототехніки університету.


У рамках зустрічі відбулося ознайомлення із платформами з робототехніки та методичними рекомендації для проведення занять, відвідування сучасних лабораторій та кабінетів університету, участь у майстерці з програмування.


Поєднання розумового та розважального – один із основних принципів STEAM-освіти. Тому екскурсанти із захопленням спостерігали за змаганнями з кіберспорту, а також мали змогу й самі випробувати свої сили на керування електросамокатами, покататися на героскутерах.


Колектив МРЦ та педагогічний клуб «Roboeducation» щиро дякує керівництву університету, а також Богдану Боряку, доценту кафедри автоматики, електроніки та телекомунікацій, за змістовний інформативно та інтелектуально день, проведений разом, та з нетерпінням буде чекати на нові зустрічі.