Відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Полтавської міської територіальної громади


30.08.2021 р. у КП “Палац дозвілля” відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Полтавської міської територіальної громади, на якій були окреслені вектори розвитку галузі освіти і шляхи забезпечення її якості та доступності для мешканців громади.

До відеообговорення доповіді начальника управління освіти Департаменту долучилися керівники та педагоги закладів загальної середньої освіти №№3, 7,14,26,17,37, ЦПО.

Серед почесних гостей – міський голова Олександр Мамай, який наголосив на тому, що освіта – це можливість для кожної дитини реалізувати свої здібності, а створення умов для розвитку дітей – головне завдання влади, яка забезпечує придбання сучасної комп’ютерної техніки, обладнання для НУШ, змістовний відпочинок та оздоровлення.

У конференції взяли участь заступник міського голови Світлана Тарашевська, ректори закладів вищої освіти, керівники обласних освітянських структур, представники Міської батьківської ради.

Начальник Управління Державної служби якості освіти в Полтавській області Юрій Кращенко, вітаючи освітян, презентував 3-е видання “Абетки для директора”, яке отримають найбільші школи міста, наголосив на якості освіти. Володимир Онищенко, ректор Національного університету “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка” зазначив, що значна кількість цьогорічних випускників вступила саме до полтавських вишів, а також анонсував створення музею науки.

Віталій Зелюк, директор ПОІППО ім. М.В. Остроградського, підкреслив роль партнерства освітянських установ у підвищенні кваліфікації педагогів.
26 кращих освітян міста за результатами 2020/2021 н.р. були відзначені почесними грамоти та грошовими винагородами.


Піднесений святковий настрій дарували вихованці вокальної студії «Нове покоління» та ансамблю танцю «Барвінок» Палацу ДЮТ. Розпочинається новий навчальний рік і продовжується процес реформування освіти. Тож об’єднуємо зусилля і працюємо для кожної дитини нашої громади!