Комунальний заклад «Полтавський міжшкільний ресурсний Центр Полтавської міської ради» на карті міжнародної компанії STEM Discivery 2021!

Комунальний  заклад «Полтавський міжшкільний ресурсний Центр Полтавської міської ради» відтепер можна легко знайти на карті кампанії STEM Discovery, яка займається популяризацією  та висвітленню всіх заходів та подій, що пов’язані з впровадженням STEM! 

Кампанія STEM Discovery 2021 – це спільна міжнародна ініціатива, організована Scientix, яка запрошує проєкти, організації, бібліотеки, школи, позашкільні заклади, університети та молодіжні клуби по всій Європі та в усьому світі для відзначення впровадження та навчання STEM освіти.

З 1 лютого 2021 року до 30 квітня 2021 року з піком активності протягом тижня 23-30 квітня, Кампанія проводиться  ряд заходів із  залученням викладачів та всіх зацікавлених учасників освітнього процесу  для вдосконалення наукової освіти та грамотності в Європі.

Працівниками STEM- центру МРЦ також активно включилися у роботу: для освітян міста  буде проведено квест-знайомство з технологіями та лабораторіями  STEAM-центру, а також будуть запропоновані цікаві та креативні завдання, які можна використовуватись у освітньому процесі.