Принципово новий формат фахових зустрічей у МРЦ

Тетяна Горошко, завідувачка Центру практичної психології  і соціальної роботи МРЦ

     17 березня 2021 року в МРЦ успішно стартував принципово новий формат фахових зустрічей, що поєднав діалог учасників “наживо” та в онлайн-режимі.

      Другі регіональні міжгалузеві консультації «Діти з особливостями розвитку: дієва комплексна підтримка і допомога», ініційовані Центром практичної психології і соціальної роботи МРЦ для практичних психологів і соціальних педагогів закладів освіти міста, тривали протягом шести годин.

      Серед запрошених до насиченого марафону-діалогу були фахівці різних галузей – науковці, практики, лікарі, психологи, представники громадської та благодійної організацій.

      Десять цікавих, змістовних, багатопланових виступів загалом мали змогу почути учасники міжгалузевих консультацій, а також – поставити запитання, обмінятися досвідом. Ініційований фаховий діалог дозволив розглянути проблему під різними кутами, розширити межі власної обізнаності, підвищити професійну компетентність. Відеозапис виступів та матеріали презентацій також будуть доступні для перегляду та використання в роботі працівниками міської психологічної служби.

      Гнучкий, адаптований під реалії часу та орієнтований на актуальні запити учасників освітнього процесу формат Других регіональних міжгалузевих консультацій відбувся завдяки злагодженій взаємодії команди працівників МРЦ.

      Висловлюємо щиру вдячність гостям: Бабич Катерині, Карась Оксані, Якименко Олені, Красильникову Ігору, Беседі Наталії, Шевчук Вікторії, Іващенко Людмилі, Гуляєвій Ользі, Павлик Наталії, Зайцеву Сергію. Сподіваємось на плідну міжгалузеву співпрацю, що сприятиме наданню кваліфікованої допомоги і підтримки дітям з особливостями розвитку та їх батькам.