Обласна математична олімпіада відбулася

Макарова Т.А., член журі олімпіади, вчитель математики ЗЗСО №29

Вітаємо Полтавських учнів (всього було 14 учасників із ЗЗСО №№ 1, 17, 29, 31, 32) та їх вчителів із перемогами на обласній олімпіаді:

І м.-Алпатлов Володимир ( гімназія №31) та Авраменко Артем ( гімназія №32);

ІІ м. – Вишняк Назар (гімназія №31), Сілаков Гліб (ліцей № 1 ім. І.П.Котляревського), Бельмас Тарас (гімназія №17), Макарова Поліна (ЗЗСО №29);

ІІІ м.- Попов Костянтин (гімназія №17), Перейма Данило (гімназія №17), Миглін Сергій (гімназія №17).

Велика подяка вчителям Шиманській Т.Г., Яцун Т.М., Сушко Н.А., Макаровій Т.А., Семененко Н.М., які організували учнів та їх батьків.

Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Кам’янське, Київ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Нікополь, Сєвєродонецьк, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів та Чернівці: в цих містах відбулася обласна олімпіада з математики, що була ініційована Спілкою ректорів України. Керівництва більшості університетів в областях радо відгукнулися на цей заклик та організували безпечне проведення обласної олімпіади, для юних математиків, які висловили своє бажання взяти участь, отримавши дозвіл батьків.

У Полтавській області олімпіада була проведена на базі Кременчуцького національного університету ім. М. Остроградського. Дійство об’єднало понад 100 учасників учнів 7-11 класів. В рік математики – олімпіада на громадських засадах завдяки небайдужим вчителям, батькам, методистам , викладачам – це захоплююче дійство! Завдання для олімпіади підготовлене головою журі ІV етапу Всеукраїнської олімпіади, лідером команди України на Міжнародних олімпіадах Богданом Рубльовим. Школи міста отримали інформацію про олімпіаду і небайдужі учні зареєструвалися! Але відстань до місця проведення скоротила кількість бажаючих.

Окрема подяка небайдужим батькам!