День мистецтва

Начальник пришкільного табору «Світлячок»

Весело, цікаво та пізнавально проходять дні в пришкільному таборі «Світлячок» ЗЗСО 38. Адже, дитинство має бути радісним і безтурботним, незважаючи на будь-які обставини.

14.06, в таборі, відповідно до плану, знову зустріч з прекрасним – День мистецтва.

Вихованці табору відвідали чудову музичну програму Полтавської обласної філармонії . Діти з великим захопленням взяли участь у пізнавально- розважальній програмі «Як стати зіркою» Мрії… Хто з нас не мріяв? Той, хто прагне і йде до своєї мети, завжди досягає її. Саме відповіді на питання, як же досягти цілі і стати зіркою, відшукували діти з артистами філармонії. Школярики були не просто пасивними глядачами, а й активно брали участь: згадували українських вокалістів та музичні гурти, своїх кумирів, виконавців пісень, а головне слухали артистів філармонії ( у складі: Олександра Сергієнка, Тетяни Садохіноі, Марини Ткаченко і Наталії Шинкаренко) підспівували і підтанцьовували їм. Було дуже весело. Окрилені музикою, відчуттям впевненості, що мрії здійснюються, діти повернулися до табору.

Завдяки проєкту Дитячого фонду ООН ( ЮНІСЕФ) було проведено заняття з соціально- психологічної підтримки вихованців, де використовуючи креативність та індивідуальний підхід, вихователі за допомогою гри навчали дітей керувати своїми емоціями.

А далі буде…