Другий день табірної зміни в ліцеї №31

Начальник пришкільного табору ЗЗСО № 31

Другий день табірної зміни в ліцеї №31 розпочався із традиційної ранкової зустрічі, під час якої вихованці продовжили знайомство у загонах. Цікаві ігри та творчі завдання налаштували дітей на позитивний настрій, співпрацю та відпочинок у колі друзів протягом дня.

Обмін інформацією сьогодні незвичайний – це зустріч із друзями-поліцейськими. Вони завітали вранці у табір, щоб нагадати дітям правила безпечної поведінки під час літнього відпочинку. Спілкування з поліцейськими мотивувало дітей до серйозного ставлення щодо виконання правил та збереження здоров’я під час літніх канікул.

Опрацьовуючи матеріали щоденних новин, вихованці табору «Сонечко» дізналися, що 4 червня – День пам’яті дітей, загиблих унаслідок збройної агресії росії. У таборі було проведено заходи щодо пам’яті “Пам’ятаємо про маленькі серця”, під час яких вшанували хвилиною мовчання маленьких українців. Також учні долучились до тихої акції “Памʼятаємо, щоб перемагати”. Діти створили фотоколаж: дитячі долоні тримають символи мирного та щасливого дитинства.

Протягом дня діти мали ще багато активностей: розважальну програму, присвячену відкриттю табірної зміни; рухливі ігри на свіжому повітрі; колективні творчі справи в загонах. Але жовто-блакитною стрічкою, яка пов’язала всі події дня був девіз – ПАМ’ЯТАЄМО, щоб ПЕРЕМАГАТИ!

З Україною в серці відправили діти свої літачки із найзаповітнішою мрією всіх українців – ПЕРЕМОЖЕМО!