26.09.23 р. відділом моніторингу за дотриманням якості харчування в закладах загальної середньої, дошкільної, професійної (професійно-технічної) освіти Департаменту освіти Полтавської міської ради проведено нараду – семінар для кухарів закладів дошкільної освіти на тему: «Про дотримання технологічних вимог, санітарно – гігієнічного та технологічного режиму санітарного регламенту, якості та епідеміологічної безпеки під час приготування готових страв та технології приготування страв у закладах освіти».
У ході роботи опрацьовано питання щодо дотримання кухарями обробки сировини, виробництва напівфабрикатів, теплової кулінарної обробки, приготування і подавання страв.
Доведено до відома та обговорено результати моніторингу дотримання технології приготування страв у 9 закладах дошкільної освіти.