“Олімпійські ігри”

Начальник пришкільного табору “Мультляндія”

Не дивлячись на те, що табірна зміна добігає кінця, у таборі Ліцею 13 « Успіх» веселощі не закінчуються. 18.06.2024 р. у пришкільному таборі “Мультляндія” відбулися спортивні змагання “Олімпійські ігри”, у яких взяли участь вихованці всіх загонів.

Дітлахи змагалися, хто швидший, уважніший, спритніший. Учні були залучені до різноманітних активностей, які забезпечують фізичний розвиток дітей та сприяють зміцненню здоров’я, формуванню лідерських якостей та навичок роботи в команді. Учасники отримали масу позитивних емоцій, а команди-переможці були нагороджені дипломами.

Далі продовжили день малюванням на асфальті на тему “Моя країна – Україна”. Патріотичне виховання молоді сприяє зміцненню єдності та національної ідентичності. Неймовірно яскравими малюнками діти прикрасили подвір’я школи, а також створили патріотичний плакат, який демонструє вираження громадянської позиції, любов до Батьківщини.

День був незвичайним, сповнений сміхом та галасом. Діти отримали великий заряд енергії, безліч задоволення та неймовірних вражень.