День дитячої іграшки у пришкільному таборі “Веселка”

Начальник пришкільного табору “Веселка”

12 червня 2024 р., у пришкільному таборі «Веселка» Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9, відбувся День дитячої іграшки. Він розпочався з дружньої, танцювальної зарядки, де діти отримали позитивні емоції на весь день. Під час ранкової зустрічі діти дізналися цікаві факти про плюшевих ведмедиків та захоплено розповідали про свої улюблені м’які іграшки.

Для кожного загону було організовано різні форми дозвілля.

Перший загін взяв участь у майстер-класі з виготовлення глиняної іграшки. Під керівництвом досвідченої майстрині діти спробували себе в ролі гончарів, опанувавши нові навички, дізналися про історію народної глиняної іграшки, різні техніки її виготовлення.

Другий загін здійснив віртуальну подорож до Італії, відвідавши майстер-клас з приготування піци у місцевому кафе. Під керівництвом кухарів діти мали можливість уявити себе в ролі піцайоло, приготувавши смачні оригінальні страви, які із задоволенням скуштували.

Третій загін провів час у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І. П. Котляревського. Школярі взяли участь у піратському квесті та оглянули тематичну літературу.

День іграшки в пришкільному таборі «Веселка» виявився насиченим і цікавим завдяки добре спланованим заходам. Діти змогли дізнатися багато нового, проявивши себе в творчості, кулінарії та спорті.