Свято-нагородження переможців!

Проведено свято-нагородження учнів-переможців ІІІ етапу та ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, вчителів, які їх готували, переможців ІІ етапу та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення МАН України, наукових керівників, які їх підготували.


Попередній навчальний рік непростий, бо обпалений війною, але все ж став для полтавської освіти плідним на нагороди, високі результати участі учнів та вчителів в інтелектуальних змаганнях.
Учні та педагогічні працівники нашої громади змогли достойно представити полтавську освіту на обласних та всеукраїнських етапах Всеукраїнських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.


Зокрема, на обласному етапі олімпіад учні громади здобули 24 абсолютні перемоги, а на конкурсі МАН – 34, що порівняно більше, ніж в минулому році. На всеукраїнському етапі олімпіад перемоги здобули 6 учнів (з передметів: інформаційні технології, географія, правознавство та біологія), а на захисті наукових проєктів МАН – 13 юних дослідників нашої громади. Серед напрямів досліджень МАН сильними та результативними вже декілька років поспіль залишаються наукові відділення Філології, Літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, Наук про Землю, Екології та аграрних наук. Варто зазначити заклади освіти нашої громади, які в цьому році вибороли кращі результати, серед них: Полтавський міський багатопрофільний ліцей №1 ім. І.П.Котляревського, Науковий ліцей №3, Ліцей №6 «Лідер», ЗЗСО №10 ім.В.Г.Короленка, Ліцей №14 «Здоров’я», НВК №16, Ліцей № 17 «Інтелект», Гімназія №25, ЗЗСО №26, ЗЗСО №27, ЗЗСО №30, Ліцей №31, Ліцей №32 «Європейський», Ліцей №33, ЗЗСО №34, ЗЗСО №38.
Леся Марталішвілі, заступник міського голови, привітала переможців, вчителів, керівників закладів освіти та заступників керівників – відповідальних за організацію роботи з обдарованими дітьми та побажала успіхів і перемог!
Головною метою свята було нагородження та вручення подяк, сертифікатів на грошову винагороду кращим учням та вчителям закладів освіти Полтавської міської територіальної громади, які вибороли перемоги у Всеукраїнських конкурсах.
Безперечно, кожна перемога – це велика праця, ґрунтовна підготовка наших учнів, професійність, досвід наших вчителів і надійна підтримка з боку керівників закладів освіти та їх заступників – відповідальних за роботу з обдарованими дітьми. Кожна робота – це мотивація, це досвід, це зростання, це щоденна робота та беззастережна віра в перемогу!