“Знай і люби свій край”

11 березня 2024 року на базі Комунального закладу “Полтавський палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради” проведено міський (відбірковий) етап обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва “Знай і люби свій край”.

У виставці-конкурсі взяли участь учні 15 закладів загальної середньої освіти та вихованці гуртків трьох закладів позашкільної освіти: Полтавського міського центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання, Комунального закладу “Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради”, Полтавського міського центру позашкільної освіти Полтавської міської ради.

До роботи у складі журі були запрошені представники Департаменту освіти Полтавської міської ради, Центру професійного розвитку педагогічних працівників Полтавської міської ради, Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка та Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

На виставку-конкурс представлено 71 творчу роботу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва у двох вікових категоріях: 48 робіт – у старшій, 23 роботи – у молодшій.

31 кращу роботу відібрано для участі в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу “Знай і люби свій край”, який відбудеться 25 березня 2024 року.

Всім учасникам міського етапу виставки-конкурсу “Знай і люби свій край” та їх керівникам бажаємо нових творчих злетів та досягнень!