Робоча зустріч освітян Полтавської міської територіальної громади з представниками освіти м.Львів

15 березня 2024 року відбулася робоча зустріч освітян Полтавської міської територіальної громади з представниками освіти м.Львів, під час якої було відвідано один з Центрів національно-патріотичного виховання. Задля впровадження інноваційних технологій та ресурсного забезпечення викладання предмету «Захист України» у ході роботи було розглянуто питання:

– нормативно-правового забезпечення діяльності Центру;

– адаптації вимог освітніх програм «від теорії до практики»;

забезпечення кадровим резервом з відповідних напрямків роботи;

– участь дітей у заходах, спрямованих на реалізацію патріотичного виховання в закладах системи освіти, культури та спорту.

Під час проведення екскурсії Центром національно-патріотичного виховання було продемонстровано обладнання, яке використовують для навчання учасників освітнього процесу, а саме:

для військової справи, домедичної допомоги, тактичної допомоги, орієнтування, розмінування. Наявність окремих приміщень для кожного з цих занять дозволяє збільшити кількість класів, охоплених навчанням.

Учасниками робочої зустрічі досягнуто попередньої домовленості про подальшу співпрацю та підтримку у підготовці до створення та втілення подібних проєктів.

Щиро вдячні за теплий прийом!