«Про дотримання технологічних вимог, санітарно – гігієнічного та технологічного  режиму санітарного регламенту, якості та епідеміологічної безпеки під  час  приготування  готових страв та технології приготування страв у закладах освіти»

26.09.23 р. відділом моніторингу за дотриманням якості харчування в закладах загальної середньої, дошкільної, професійної (професійно-технічної) освіти Департаменту освіти Полтавської міської ради проведено   нараду – семінар для кухарів закладів дошкільної освіти  на тему: «Про дотримання технологічних вимог, санітарно – гігієнічного та технологічного  режиму санітарного регламенту, якості та епідеміологічної безпеки під  час  приготування  готових страв та технології приготування страв у закладах освіти».

У ході роботи опрацьовано питання щодо дотримання кухарями обробки сировини, виробництва напівфабрикатів, теплової кулінарної обробки, приготування і подавання страв.

           Доведено до відома та обговорено   результати моніторингу дотримання технології приготування страв у 9 закладах дошкільної освіти.