Щиро вітаємо педагогів Полтавської міської територіальної громади з успішним проходженням атестації!


Педагогічних працівників, які претендують на кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та на педагогічне звання (відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників), атестують комісією ІІ рівня (Департамент освіти Полтавської міської ради). Згідно з рішенням атестаційної комісії Департаменту освіти від 28 березня 2023 року 410 педпрацівників проатестовано на кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії»; 79-ти із них ця категорія присвоєна вперше.

За результатами атестації 186 працівників закладів освіти мають педагогічні звання «учитель-методист», «вихователь-методист», «керівник гуртка-методист», «практичний психолог-методист»; 44 із них звання присвоєно вперше. Ще 82 педагоги мають педагогічне звання «старший учитель», «старший вихователь».

У ході атестації педагогічним працівникам було надано можливість презентувати свій досвід у різних формах роботи.
Атестація педпрацівників  є однією із найвідповідальніших подій у житті не тільки кожного педагога, а й в організації діяльності кожного закладу освіти. Проводиться вона з метою розвитку професійної траєкторії, підвищення престижу й авторитету педагогічної  праці та забезпечення ефективності освітнього процесу! Разом переможемо!