Групова онлайн-участь практичних психологів в обласному вебінарі «Роль психолога в організації інклюзивного навчання з урахуванням рівнів підтримки»

Тетяна Горошко, завідувачка Центру практичної психології і соціальної роботи МРЦ 

edf

26 січня 2022 року Центром практичної психології і соціальної роботи МРЦ  ініційовано групову онлайн-участь практичних психологів в обласному вебінарі «Роль психолога в організації інклюзивного навчання з урахуванням рівнів підтримки», що проводився Полтавським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського для представників професійної спільноти практичних психологів закладів освіти територіальних громад.

Практичні психологи ЗДО № № 56,  83, ПШ № 42, 43, ЗЗСО № № 4, 9, 15, 18,19; НВК № 16, Абазівського ЗЗСО, Гожулівського  та Супрунівського НВК, а також ІРЦ долучилися до обговорення особливостей впровадження рівнів підтримки відповідно до індивідуальних потреб і можливостей учнів з особливими освітніми потребами, командного визначення освітньої траєкторії, тісної співпраці з фахівцями ІРЦ.

Ресурсним був формат поєднання аналізу актуальних нормативних підходів та прикладів практики, наданих можливостей поставити запитання і отримати кваліфіковану відповідь, коментар, рекомендацію. Дякуємо організаторам за насиченість і змістовність заходу.

Дякуємо керівникам закладів, що сприяють участі колег у фаховому діалозі.