Проблемний семінар для фахової спільноти соціальних педагогів

Діана Довгопол, методист Центру практичної психології і соціальної роботи МРЦ

Центром практичної психології і соціальної роботи МРЦ організовано проведення проблемного семінару для соціальних педагогів закладів освіти Полтавської міської територіальної громади «Актуальні питання організації ефективного соціально-педагогічного патронажу у закладі освіти» (очно та онлайн).

Тамарою Новохатньою, координатором методичного об’єднання соціальних педагогів закладів освіти Полтавської МТГ, соціальним педагогом ЗЗСО № 10, було акцентовано увагу присутніх на важливих питаннях психолого-педагогічної взаємодії з батьками дітей із сімей, що потрапили у складні життєві обставини, межах компетенції соціального педагога.

   Цікавим був досвід плідної співпраці з соціальним педагогом, представлений Іриною Тернопольською, практичним психологом ЗЗСО № 26.

Працівниками Центру практичної психології і соціальної роботи МРЦ також наголошено на необхідності і доцільності налагодженої системи професійної взаємодії соціального педагога і практичного психолога закладу освіти, важливість організації ефективного соціально-педагогічного патронажу.

Дякуємо присутнім на заході (очно та онлайн) за участь у професійному діалозі. Також подяка керівникам закладів освіти, що сприяють реалізації  ініціатив Центру.