Вітаємо призерів економічної ділової гри «Крок до бізнесу»

Команда Комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа

I-III ступенів №28» у складі учнів 11- А класу: Шмирьова Богдана, Булгакової Анни, Рой Юлії  нагороджені за участь у фіналі обласного чемпіонату економічної ділової гри «Крок до бізнесу», організованим кафедрою підприємництва, торгівлі та біржової діяльності «Полтавського університету економіки і торгівлі». Під керівництвом вчителя географії  Грінько К.О.  команда  стала призером міського етапу й була обрана для представлення   міста на обласному етапі.

 Захід проводився з метою популяризації і пропаганди підприємницької діяльності серед учнів старшої школи, підвищення рівня обізнаності учнівської молоді в питаннях розвитку підприємництва. Команда продемонструвала вміння приймати виважені рішення та розумно ризикувати.

Випускники приймали управлінські рішення для забезпечення прибуткової діяльності підприємства, де продемонстрували уміння фінансово-грамотного споживача.

Організатори запросили команду в університет і   офіційно вручили подяки й  сертифікати  за  участь у Чемпіонаті  області «Крок до бізнесу».

Напередодні   відбулась зустріч учнів 11 класу в он-лайн форматі  за участі Костишеної Т.А., завідувачки кафедри « Управління персоналом, економіки праці та економічної теорії» університету. Випускники дізнались про  можливості, які надає навчання за спеціальністю «управління персоналом».

Вдячні керівництву університету за співпрацю, зокрема, Нестулі С.І. , директору навчально-наукового Інституту лідерства, д.п.н., доценту за залучення до профорієнтаційної та проєктної діяльності.

Вітаємо призерів  гри, бажаємо випускникам  нових звершень та перемог!

 Заступник директора  Ірина Земелько