Підтримаємо учнівський проєкт «Lego school» Пальчиківського НВК

З 22 лютого у Всеукраїнському освітньому проєкті “Ідея Є!” від Центру інноваційної освіти «Про.Світ», мета якого – впровадження STEM-підходів у школах через реалізацію учнівських ідей за допомогою краудфандингу брав учень 11 класу Пальчиківського НВК Сиволап Данило.

У рамках проєкту відбулося ознайомлення з STEM – підходами в освіті, основами проєктного менеджменту, краудфайдингу та фандрайзингу, написання та підготовка до публікації учнівського проєкту «Lego school».

На днях проєкт стартував на краудфайдинговій платформі освітніх проектів GoF.

Мета проекту Пальчиківського НВК – створення у школі гуртка робототехніки для учнів 5-9 класів, що надасть можливість дітям, які навчаються у сільській школі, опановувати новітні технології і бути конкурентоспроможними у світі сучасних професій. Адже робототехніка — це реалізація самостійних проєктів, навчання інженерії, програмуванню, математиці, природничим наукам.

Це командна і творча робота, що дозволить розкрити потенціал учня.

Підтримати учнівський проєкт «Lego school» та допомогти зробити навчання у Пальчиківському НВК Полтавської міської ради більш сучасним та цікавим можна за посиланням: https://gof.org.ua/campaigns/lego-school/

Сподіваємося на ваш репост та підтримку.