Золота медаль у категорії “Asian Youth Innovation Awards 2021” у Полтавської школярки

З 22.03.2021 по 26.03.2021 у місті Куала Лумпур триває ХХ Міжнародна виставка Malaysia Technology Expo 2021, яка є однією з найбільш відомих міжнародних виставок Азії. У цьому році у зв’язку із пандемією коронавірусної хвороби захід був перенесений в онлайн-формат, однак це не завадило відбутися яскравому святу інтелектуальних надбань. Надзвичайно горді тим, що учениця 11-В класу Полтавської гімназії №33 Олександра Балицька виборола золоту медаль у категорії “Asian Youth Innovation Awards 2021” із науковим дослідженням “Розробка мобільного додатку “Карта рослин-алергенів”!!!

Саша вже третій рік займається науковими дослідженнями разом із своєю наставницею, учителькою інформатики Н.В. Кривко. Вона дворазовий переможець ІІ (2019, 2020) та ІІІ (2020) етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, на високому рівні володіє англійською мовою, що дозволило їй успішно виступити в міжнародних змаганнях.

Хочеться щиро побажати Саші нових досягнень і перемог, особливо напередодні відкриття ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН завтра, 26 березня.