Атестація педпрацівників закладів освіти міста завершена!

Атестація педпрацівників є однією із найвідповідальніших подій в житті не тільки кожного вчителя, а й в організації діяльності кожного  закладу освіти. Проводиться вона з метою активізації професійної діяльності педагогів,  розвитку їхньої творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету вчительської праці та забезпечення ефективності навчально-виховного  процесу.

У ході атестації вивчалася  системи роботи педагогів, їм була надана можливість презентувати свій досвід на різних онлайн-заходах.

Відповідно до Типового положення педпрацівники, що претендують на кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та на педагогічні звання, атестуються комісією ІІ рівня (управління освіти і науки Полтавської міської ради). Цього року атестаційна комісія працювала в режимі онлайн. Згідно з рішенням атестаційної комісії  управління освіти і науки від 23 березня 2021 року 380 педпрацівників проатестовані на кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії»; 96 із них ця категорія присвоєна вперше. За наслідками атестації 180 працівників закладів освіти мають педагогічні звання «вчитель-методист», «вихователь-методист», «керівник гуртка-методист», «педагог-організатор-методист»; 43 із них звання присвоєні вперше. Ще 70 педагогів мають звання «старший учитель», «старший вихователь».

Щиро вітаємо педагогів міста з успішним проходженням атестації.

                                       Оксана ТРИБРАТ, начальник Управління                                         освіти і науки, голова атестаційної комісії